Vse o nakupu

Koliko stane dostava?

Za pošiljko z možnostjo sledenja po spletu zaračunamo 4,90 €. Plačilo je mogoče izvesti po povzetju, z nakazilom na bančni račun ali s plačilno kartico prek spleta. Ostale stroške dostave krije naša družba.

Pri naročilih z vrednostjo blaga z vsemi popusti nad 49.90 €, poštnine in pakiranja ne zaračunavamo. V primeru akcijskih ponudb se lahko pogoji brez navedbe razloga spremenijo in začasno nadomestijo z drugimi pogoji.

Koliko stane dostava?

Kako lahko plačam za magnetke?

Fotomagnetke za hladilnik lahko plačate na več preverjenih načinov:

Po povzetju - blago plačate v gotovini ob prevzemu od dostavljavca

S plačilno kartico prek spleta - hiter in varen način prek plačilnega prehoda

Plačilo z nakazilom - naročilo plačate z nakazilom z vašega bančnega računa

Kako lahko plačam za magnetke?

Kdaj bom dobil/-a fotomagnetke?

Za zagotavljanje zadostnega časa za izdelavo fotomagnetkov za hladilnik iz vaših fotografij si pridržujemo največ tri delovne dni za izdelavo in odpremo blaga. Če izberete plačilo z nakazilom, čas za izdelavo štejemo z dnem, ko sredstva prispejo na naš račun.

O odpremi blaga vas bomo obvestili prek e-pošte ali sporočila SMS na mobilni telefon, ki ste ga navedli ob naročilu. V sporočilu boste našli tudi sledilno številko pošiljke, s katero lahko paketu sledite na spletnih straneh dostavljavca.

Kdaj bom dobil/-a fotomagnetke?

Ali moram fotografije pred tiskom urediti?

Če svoje fotografije redno urejate, potem točno veste, na kak način jih lahko izboljšate. Če pa z urejanjem fotografij nimate izkušenj, bo bolje, da jih pošljete v prvotnem stanju – mi bomo za vaše fotografije vedno poskrbeli maksimalno.

Ukvarjati se vam ni treba niti s formatom fotografije, obrezovanje na primerno velikost izvedete preprosto šele pri procesu naročanja neposredno na našem spletnem mestu.

Vaše fotografije, ki jih naložite z računalnika, mobilnega telefona ali neposredno z Instagrama ali drugih aplikacij bomo skrbno natisnili v najvišji kakovosti na polmat fotografski papir in jih nalepili na upogljivo magnetno folijo debeline 0,4 mm.

Ali moram fotografije pred tiskom urediti?

Ali lahko magnetke reklamiram?

Za nas je vaše maksimalno zadovoljstvo najpomembnejše in za svoje stranke želimo le najboljše. Če se kljub temu zgodi, da z našimi magnetki za hladilnik ne boste zadovoljni, potem vam nudimo nadstandardne pogoje reklamacije.

Vam iz kakršnegakoli razloga izdelki, ki smo vam jih dostavili, ne ustrezajo? Nič hudega, lahko nam jih v 30 dneh pošljete nazaj, mi pa vam bomo nato brez odvečnih vprašanj vrnili denar z nakazilom na vaš račun.

Ali lahko magnetke reklamiram?

Kje lahko najdem več informacij?

Pred samim nakupom magnetkov za hladilnik skrbno proučite celotne pogoje poslovanja. Obenem lahko preverite, kako varno ravnamo z vašimi osebnimi podatki, ki ste nam jih zaupali pri vnosu naročila. Ne pozabite se tudi seznaniti s spletnimi piškotki, ki jih v naši spletni trgovini redno uporabljamo za preprosto nudenje storitev.

Če iščete podrobnejše informacije, jih lahko najdete v najpogostejših vprašanjih.

Kje lahko najdem več informacij?

Poštnina samo 4,90 €

Za vse navadne poštne pošiljke

V 10 delovnih dneh

Hitra izdelava in dostava

Kakovosten fotopapir

Tiskamo na polmat fotografski papir

Magnetna folija

Uporabljamo prožno magnetno folijo