Najpogostejša vprašanja pri izdelavi magnetov za hladilnik

Pripravili smo vam seznam najpogostejših vprašanj v povezavi s tiskanjem in izdelavo fotomagnetov za hladilnik, ki nam jih pošiljate, in trudili smo se, da bi skrbno in čim natančneje nanje odgovorili. Tukaj je seznam najpogostejših vprašanj (FAQ):

Za priporočeno pošiljko z možnostjo njenega sledenja zaračunavamo 4,90 €. Plačilo poteka v naprej prek nakazila ali s plačilno kartico prek spleta.

Pri naročilih z vrednostjo blaga z vsemi popusti nad 49.90 € poštnine in pakiranja ne zaračunavamo. V primeru akcijskih ponudb so lahko pogoji brez navedbe razloga spremenjeni in začasno nadomeščeni z drugimi pogoji.

Fotomagnetke za hladilnik lahko plačate na več preverjenih načinov: s plačilno kartico prek spleta – hiter in varen način prek plačilnega prehoda ComGate, z nakazilom – naročilo plačate v naprej z nakazilom s svojega bančnega računa na nemški bančni račun ali prek storitve PayPal.

Za zagotavljanje zadostnega časa za izdelavo fotomagnetkov za hladilnik iz vaših fotografij si pridržujemo največ 10 delovnih dni za izdelavo in odpremo blaga. Če izberete plačilo z nakazilom, čas za izdelavo štejemo z dnem, ko sredstva prispejo na naš račun. O odpremi blaga vas bomo obvestili prek e-pošte.

Iz dolgoletnih izkušenj vemo, da je težava v večini primerov na strani dostavljavca. V številnih situacijah nastajajo težave zaradi nevročenega obvestila o hrambi pošiljke. Če izberete priporočeno pošiljko s sledenjem vam bomo njeno sledilno številko poslali prek e-pošte skupaj s povezavo do spletnih strani dostavljavca, kjer lahko pošiljki sledite. Sami tako lahko preverite, kje je trenutno vaša pošiljka.

Če težava vztraja, nam pišite na megnito@dokidoki.cz. Izgubljeno priporočeno pošiljko lahko v primeru, da ni bila dostavljena, reklamiramo, trajanje reklamacije je običajno 21 koledarskih dni.

Za pripravo magnetov za hladilnik zadostujejo običajne fotografije z digitalnih fotoaparatov in mobilnih telefonov. Fotografije lahko obdelamo z Instagrama in drugih aplikacij, samo prijavite se in izberite primerne fotografije. Samih fotografij vam ni treba urejati, obrezovanje na primeren format izvedete enostavno med procesom naročanja neposredno na našem spletnem mestu.

Vaše fotografije bomo natisnili v najvišji kakovosti na polmat fotografski papir, nato jih bomo namestili na upogibno magnetno folijo z debelino 0,4 mm. Magnetno folijo je mogoče enostavno premikati, hkrati pa ne bo poškodovala podlage. Moč magneta zadostuje za pritrditev na hladilnik, napo, kovinski podboj vrat ipd.

Pri naročilu fotomagnetkov za hladilnik ne postavljamo omejitev. Samo od vas je odvisno, koliko magnetov za hladilnik s svojimi fotografijami želite dati izdelati.

Za nas je vaše maksimalno zadovoljstvo najpomembnejše in za svoje stranke želimo le najboljše. Če se kljub temu zgodi, da z našimi magnetki za hladilnik ne boste zadovoljni, potem vam nudimo nadstandardne pogoje reklamacije. Vam iz kakršnegakoli razloga izdelki, ki smo vam jih dostavili, ne ustrezajo? Nič hudega, lahko nam jih v 30 dneh pošljete nazaj, mi pa vam bomo nato brez odvečnih vprašanj vrnili denar z nakazilom na vaš račun.

Ali na seznamu vprašanj (FAQ) niste našli odgovora na svoje vprašanje?
Brez skrbi, pišite nam, mi pa se vam bomo z odgovorom oglasili kar najhitreje.

Poštnina samo 4,90 €

Za vse navadne poštne pošiljke

V 10 delovnih dneh

Hitra izdelava in dostava

Kakovosten fotopapir

Tiskamo na polmat fotografski papir

Magnetna folija

Uporabljamo prožno magnetno folijo